Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni ünlüsü Hande Soral, ateş gibi pozlarıyla eşi İsmail Demirci’ye ‘Wow’ yazdırdı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni ünlüsü Hande Soral, ateş gibi pozlarıyla eşi İsmail Demirci’ye ‘Wow’ yazdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 3. sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisine Ümit karakteri ile geçtiğimiz bölüm katılan Hande Soral, normalde şehir dışı işleri pek de tercih etmiyordu. Ancak teklif normalde de izlediği Bir Zamanlar Çukurova’dan gelince reddetmek imkansızdı…

Adana’da çekimlere başlayan ve Ümit karakteri ile de hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, bu arada eşi İsmail Demirci ile yine uzak düştü… Demirci ülkenin en kuzeyindeki Ordu’da Kuzey Yıldızı dizisinin setinde yer alırken, Soral ise, ülkenin en güneyindeki Adana’da dizi setine çıktı…

Kuzey Yıldızı’nın başladığı günden bu yana iki ünlü isim zaman zaman bir araya gelebiliyor ve yeni dizileri nedeniyle de yine birbirlerinden ayrı zaman geçirmek durumundalar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hande Soral’a en büyük destek de eşinden geliyor.

Soral, bugün instagram hesabından seksi pozlarını yayınladı. Kardeşi Bensu Soral’ın ateş emojisi bıraktığı paylaşımlar, birçok takipçi tarafından da seksi ve ateş gibi olarak nitelendirildi.

İsmail Demirci de eşinin bu pozlarına “Wow” yorumu bırakıp, kalp emojisi ekledi.

Bedirhan Soral da ablasının pozuna ateş emojisi ile yanıt vermeyi tercih etti.

Takipçiler ise birçok iltifatta bulundu. Paylaşıma, “Fazla güzelsin, efsane, her zamanki gibi yine çok güzelsin” gibi yorumlarla iltifatlar yağdı ve kısa sürede de binlerce beğeni geldi.