Ana sayfa Dizi Haberleri Ne garip bir şey, Gönül Dağı dizisinin Meryem’inin gerçekten kör olduğunu sananlar var!

Ne garip bir şey, Gönül Dağı dizisinin Meryem’inin gerçekten kör olduğunu sananlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sevilay Gültekin, Meryem karakteri ile Gönül Dağı dizisinin kadrosunda yer alıyor. İkinci sezonda hikayeye dahel olan Meryem ile kariyerinde ilk kez oyunculuğa adım atan genç oyuncu, daha önce fotomodellik yapıyordu.

Diziden teklif gelince kendisini rolüne adayan Sevilay Gültekin, Meryem karakterinin kör olması nedeniyle biraz da zor bir rolde yer alıyor. Ancak genç oyuncunun gerçekten kör olduğunu sanan izleyiciler bulunduğunu biliyor musunuz?

Sevilay Gültekin’in iyi bir oyunculuk sergilediğini de anlatan bu durum, dikkatleri çekiyor. Genç oyuncu, ““Bazı insanlar benim gerçekten kör olduğuma inanmış durumdalar. Bu da beni hem şaşırtıyor, hem de bu duyguyu verebildiğim için mutlu oluyorum…” diye konuştu.

Ne garip bir şey, Gönül Dağı dizisinin Meryem'inin gerçekten kör olduğunu sananlar var! 8

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin büyük beğenisini toplayan ve reytinglerini her hafta artırarak haftanın en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı, usta oyuncu kadrosunun yanında genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. İşte bu genç ve güzel yıldızlardan biri de Sevilay Gültekin…

O, gözleri görmeyen, altın kalpli Meryem rolüyle izleyicilerin ilgi odağı oluyor. Gedelli’nin dürüst ve samimi delikanlılarından ‘Kellerin Rıfat’a aşık olan ve engellerle amansız bir şekilde mücadele eden Meryem, izleyiciler tarafından kısa sürede sevildi.

Ne garip bir şey, Gönül Dağı dizisinin Meryem'inin gerçekten kör olduğunu sananlar var! 9

Meryem karakterinin masumiyetine dikkat çeken Sevilay Gültekin, “Meryem çok masum, hayata sıkıca sarılan bir kız. Gözlerinin görmemesi ona asla bir engel değil çünkü o başta kalbi ve tüm duyularıyla zaten görebiliyor. Hayatta başımıza her şey gelebilir. Bu gücü kendi içimizde bulup dimdik durduğumuz sürece o karanlığı gün ışığına çevirmek çok da güç olmayacaktır. İşte bu yüzden Meryem çok güçlü ve inancıyla mutlu olmayı her zaman başarıyor” açıklamasını yaptı.

Dizinin başarısını her insanın kendisinden bir parçayı bulması olarak açıklayan genç oyuncu, samimi ve gerçek bir iş olduğu için Gönül Dağı’nın çok ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.