Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran dizisi için Serenay Sarıkaya ilk kez böyle konuştu!

Şahmeran dizisi için Serenay Sarıkaya ilk kez böyle konuştu!

tarafından zk zk

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Şahmeran dizisi şimdiden merakları cezbediyor! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz gibi iki başarılı ve popüler ismi bir araya getiren dizinin ekimleri devam ediyor. Bir süredir Adana, Tarsus, Mersin ve Datça’da çekimleri yapılan diziyle ilgili olarak Serenay Sarıkaya’dan gelen açıklama da heyecanı arttırdı.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Sarıkaya, fantastik bir hikayesi olan Şahmeran dizisinde Şahsu karakterine hayat verecek. Burak Deniz ise Maran rolüyle kamera karşısına geçiyor. İkilinin uyumu ise en merak edilen konulardan birisi.

Serenay Sarıkaya, dizideki partneri Burak Deniz ile ilgili bir soruya çok iyi anlaştıkları yanıtını verdi. Sarıkaya ayrıca diziyle ve birlikte çalışmayla ilgili olarak da “Çok keyifliydi, tahmin ettiğimizden daha güzeldi, süperdi. Set içinde geçirdiğimiz zaman bir yana, nasıl bir iş çıkacak ortaya daha büyük bir merak konusu hepimiz için” diye konuştu.

Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya, Şahmeran dizinin başrolünde

Şahmeran dizisi büyük merakla beklenirken, Sarıkaya’dan gelen bu ilk açıklamayla, sadece izleyicilerin değil, oyuncuların da ortaya çıkacak işle ilgili meraklarının büyük olduğunu ortaya koymakta. Fantastik bir hikaye olduğu için ekrana yansıması daha farklı olacak.

Ay Yapım imzalı filmde iki oyuncunun enerjileri de merak konusuyken Serenay Sarıkaya’nın partneriyle keyifli bir çalışma yaptıkları ve sette de iyi anlaştıkları sözleri, ortaya güzel enerjisi olan bir işin çıkacağının da müjdecisi oldu adeta!

Dizide ayrıca Ebru Özkan da mistik bir karakter olan Çavgeç’i oynuyor. Kadroda Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşıray, Mehmet Bilge Aslan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz ve Nilay Erdönmez de yer almakta.