Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Garip! Kanal D önce dizinin final kararını duyurdu sonra o diziyi övdü!

Ne Garip! Kanal D önce dizinin final kararını duyurdu sonra o diziyi övdü!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Baht Oyunu dizisinin 17. bölümü ile birlikte gelecek hafta final yapacağı Kanal D tarafından duyuruldu. Dizinin fragmanını final olarak yayınlayarak son kararın verildiğini gösteren Kanal D yönetimi tüm izleyicileri büyük bir üzüntüye sevk etti.

Kanal D’nin final kararı alması dün twitter ortamında çok tartışıldı. Dizinin 16. bölümü de yine dün akşam ekrana geldi ve izleyiciler binlerce tweet paylaştı. Bu paylaşımların etkisiyle de Baht Oyunu dizisi sosyal medyada etkileşim rekoru kırdı. Dizinin bu kadar büyük etkileşim elde etmesinde Kanal D’nin aldığı final kararının etkisi çok fazlaydı. Dizi hayranları hikayeye ve başrollerdeki Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’e ilgilerini de bu paylaşımlarla sergiledi.

Kanal D ise önce final kararını duyurduğu Baht Oyunu dizisi için daha sonra basın bülteni göndererek bu etkileşimin bir rekor olduğunu duyurusunu yaptı. Yani kanal yönetimi final kararı aldığı diziyi basın bülteni ile övmüş oldu. Birçok kişinin aklına da “madem bu kadar övdünüz neden ilk fırsatta yayından kaldırıyorsunuz?” sorusu gelecektir.

Ne Garip! Kanal D önce dizinin final kararını duyurdu sonra o diziyi övdü! 7

İşte Kanal D’nin kurumsal mail adresi üzerinden tüm basın kuruluşlarına gönderilen sosyal medya etkileşiminin övüldüğü o bülten:

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, salı akşamı ekrana gelen 16’ncı bölümüyle sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu ve etkileşim rekoru kırdı.

Büyük bir ilgiyle takip edilen #BahtOyunu’nun 16’ncı bölümü için yapımın hayranları dizi başlamadan önce koydukları bir milyon paylaşım hedefine ulaştı.

Twitter’da salı akşamı #BahtOyunu etiketiyle bir milyonu aşkın paylaşım yapılırken, dizi Türkiye gündeminde zirvede yer aldı. ‘Baht Oyunu’, Instagram’da da beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Bora’nın ailesiyle birlikte Ada’yı istemeye gittiği ve Ada’nın işten ayrılma kararı aldığı bölüm ‘Baht Oyunu’ hayranları tarafından çok beğenildi.

Genç ve yetenekli oyuncularla deneyimli isimleri buluşturan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle ekranların fenomen dizilerinden biri haline gelen ‘Baht Oyunu’, merakla beklenen final bölümüyle 12 Ekim Salı akşamı 20.00’de Kanal D ekranında olacak.