Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’taki rolü belli oldu!

Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’taki rolü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sadece Türkiye’de değil tüm dünyada en sevilen erkek oyuncularından biri olan Engin Akyürek yeni dizisi Kaçış ile yakında yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeni dizisinde Akyürek’e İrem Helvacıoğlu eşlik edecek. Disney Plus’ta yayınlanacak dizide Engin Akyürek’in canlandıracağı rol de belli oldu.

Hikayesi Engin Akyürek tarafından kaleme alınan Kaçış, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak. O3 Medya ile Same film tarafından hazırlıkları yapılan Kaçış isimli dizi sekiz bölümden oluşacak.

Dizinin çekimleri Gaziantep ve civarında gerçekleştirilecek. Senaristliğini Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Engin Akyürek'in yeni dizisi Kaçış'taki rolü belli oldu! 7

Engin Akyürek dizide bir gazeteci olan Mehmet’i canlandıracak. Bu arada dizinin ABD yapımı Prison Break’in uyarlaması olacağı belirtiliyordu ancak bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı. Kaçış dizisi yepyeni bir hikaye olacak.

Disney Plus’ın önümüzdeki yaz Türkiye’deki yayınına başlaması bekleniyor. Dolayısıyla Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu hayranlarının ikiliyi bir arada izlemek için biraz daha beklemesi gerekiyor.

Uzun süren sessizliğini Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı için bozan Engin Akyürek, dizinin final yapmasının ardından Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde rol almıştı. Akyürek filmde başrolü Tolga Sarıtaş’la paylaşmıştı.

Genç oyuncu İrem Helvacıoğlu ise Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yakaladığı başarıyı daha sonraki projelerinde elde edememişti. Helvacıoğlu’nun son iki dizisi Seni Çok Bekledim ve Baş Belası reytinglerde istenen sonucu alamayınca erken final yapmıştı.