Ana sayfa Sosyal Medya ‘Ne sahneydi be!” Burak Deniz bile Maraşlı’daki o sahneye kayıtsız kalamadı!

‘Ne sahneydi be!” Burak Deniz bile Maraşlı’daki o sahneye kayıtsız kalamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, dün akşam 8. bölümüyle ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının yeni alternatifi olan dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürüyor. Başrollerde yer alan Burak Deniz ve Alina Boz’un uyumu ise izleyenlerden tam not almış durumda. Mahur ve Maraşlı’nın aşk hikayesinin bir an önce başlamasını isteyenler için de havaalanındaki ayrılırken gelen öpücük sahnesi sürpriz oldu.

Dizinin yeni bölümünde, bazı sırların ortaya çıkması, kimi karakterlerin gerçeğine de ışık tuttu. Necati’nin bohem ve depresyonik hallerinin altındaki mesele ise Ömer’i, babasını korumak için onun vurduğu gerçeğiyle anlaşıldı.

Necati, o karanlık gecede babası Aziz’i kurtarmak için Ömer’i tüfekle vurmuştu. Bu gerçek yıllarca saklanırken, baba oğul, ilk kez birbirlerine içlerini de döktüler.

Mahur ve Maraşlı cephesinde ise beklenmedik anlar yaşandı. Zeliş için Maraşlı’nın evine gelen Mahur, onun ses cihazlarından birini dinleyip babası ile ilgili katil ve uyuşturucu kaçakçısı olduğu yönünde sözler duyunca küplere binip Maraşlı’yı işten kovdu ve yurtdışına gitti.

Dizinin en heyecanlı sahnesi ise geçtiğimiz hafta ağzından laf almak için hastalığını bildiği Savaş’ı güneş altında bırakan Maraşlı’nın yanan arabadaki anları idi.

Savaş, intikam almak için Maraşlı’yı bir caddede tırlarla sıkıştırıp aracını ateşe verdirdi. Maraşlı, yanan aracın içinde beklerken, Savaş, esrarengiz bir kişiyle bir arabada konuştu ve sonrasında adamlarına talimat vererek yangın tüpü ile Maraşlı’nın aracını söndürdü.

Tüyleri diken diken eden o sahne izleyenlerin de şaşkınlıkla izlediği bir sahneydi. Burak Deniz de bu sahneyle ilgili olarak duygularını saklayamadı ve o zorlu sahne için twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

'Ne sahneydi be!" Burak Deniz bile Maraşlı'daki o sahneye kayıtsız kalamadı! 7

Oyuncu “Ne sahneydi be!” diyerek dizinin ekibini övdü ve “Ne şans böyle bir ekiple çalışıyor olmak, bravo” sözlerini yayınladı. İşte o sahneden bir bölüm…