Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’de final yapan Güvercin dizisinden yurt dışı başarısı

Star TV’de final yapan Güvercin dizisinden yurt dışı başarısı

tarafından ker_def

2019 – 2020 sezonunda Star TV ekranında izleyicilerle buluşan ve bu sezonda son 3 bölümü yayınlanarak final yapan Güvercin dizisi, düşük reytingler alması nedeniyle ekran ömrünü tamamlamıştı. Ancak diziye yurt dışında büyük bir ilgi olduğu ortaya çıktı.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada ikilisinin başrolünde yer aldığı Güvercin dizisinin yurt dışı satışını gerçekleştiren Pastel Film, ihraç kalemlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Ürettiği birçok kaliteli yapım ile Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden Pastel Film, yurtdışına dizi ihraç etmeye devam ediyor.

Mozambik’ten Vietnam’a Endonezya’dan Colombia’ya dünyanın dört bir yanına dizilerini ihraç eden Pastel Film, son olarak Güvercin dizisinin ihracatını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili konuşan Pastel Film Ceo’su Efe İrvül, şu açıklamayı yaptı:

Star TV'de final yapan Güvercin dizisinden yurt dışı başarısı 7

“Türk dizilerine tüm dünyada büyük bir ilgi var. Ürettiğimiz hemen hemen her içerik dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor. Kısa zamanda kaliteli yapımlar üreterek dünya çapındaki ihracatımızı arttırmayı hedefliyoruz. Böylelikle bir yandan bütün dünyaya ülkemizin tanıtımını yaparken diğer yandan da online hedeflerimize doğru yürüyoruz. Özellikle pandemi sürecinde bütün dünya Türk dizilerini izliyor.”