Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı’ndaki sürprize bayıldı!

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı’ndaki sürprize bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin reytingleri, Nare karakterinin ayrılışı ile yüzleri pek güldürmüyor. Ancak yine de dizinin reytingleri çok düşük! Hikayenin aslından ayrılmış olması, izleyenlerin yeni duruma alışmasına pek olanak vermiyor. Neslihan Atagül’ün rahatsızlanması ve mecburi ayrılığının ardından diziye Tuba Büyüküstün katılmıştı.

Büyüküstün, başlamış bir işin ortasından girmeyi kabul etti, çünkü dizinin senaristi Eylem Canpolat’ı kıramadı ve aynı zamanda da Kara Para Aşk dizisinde birlikte rol aldığı Engin Akyürek’e de güzel bir jest yaptı.

Fakat Sefirin Kızı dizisinde Nare gittikten sonra işler değişti! Büyüküstün’ün oynadığı Mavi karakteri, izleyenler için asıl hikayenin kahramanı olmadığı için hala uzak geliyor. Kimi izleyiciler durumu kabullendi ve izlemeye devam ediyor ama eleştiriler de bitmiyor diziye.

Tuba Büyüküstün ise Sefirin Kızı dizisinde oynadığı Mavi’yi çok sevdi. Instagram’da karakteri ile ilgili paylaşımlar yapan oyuncu, dizinin Bodrum’daki setinden kimi pozlarını da paylaşmakta.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndaki sürprize bayıldı! 10

Bu haftaki bölümde rol gereği bir çizgi roman kahramanına bürünmesi de oyuncuyu çok mutlu eden bir durum oluşturdu. Batman’ın belalısı Joker’in sevgilisi olan Harley Quinn’e dönüştürülen Tuba Büyüküstün, instagram sayfasından yayından önce bir kaç kare paylaşmıştı.

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndaki sürprize bayıldı! 11

Dün akşam 42. bölümde ise dedesinin yanına giden Melek’i görmek için bu kılığa girdiği ortaya çıktı Mavi’nin. Büyüküstün, Harley Quinn olmaktan çok keyif almış olmalı ki hala onunla ilgili paylaşımlar yapıyor…

İşte son yaptığı paylaşımlar…

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndaki sürprize bayıldı! 12

Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'ndaki sürprize bayıldı! 13