Ana sayfa Dizi Haberleri Ne tezatlık değil mi? Gün birincisi olan Maraşlı dizisi adım adım finale gidiyor!

Ne tezatlık değil mi? Gün birincisi olan Maraşlı dizisi adım adım finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşan Maraşlı dizisinin şimdiye kadar 22 bölümü yayınlandı. Dizinin reytinglerinin düşük gelmesi nedeniyle final kararı alınmıştı.

12 temmuz tarihinde yayınlanacak olan 26. bölüm ile birlikte final yapacak olan dizinin geçtiğimiz pazartesi akşamı tüm kişiler kategorisinde gün birincisi olma başarısı da gösteren dizinin bu ortamda final yapacak olmasına hayranları fazlasıyla üzülüyor.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisini başrolde buluşturan dizinin devam etmesini çok isteyen hayranları sosyal medyadan büyük bir kampanya yapmıştı. Ancak kış sezonu için iddialı yapımların karşısında Maraşlı dizisinin performansı çok da iyi olmayınca atv, ikinci sezon onayı vermedi.

Burak Deniz’in İtalya’ya giderek Cahil Periler isimli Ferzan Özpetek dizisinde yer alacak olması nedeniyle de final programı buna göre netleştirildi.

Maraşlı dizisinin 23. yeni bölümü 21 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümün reytingleri de merak edilirken, hikayede bazı sırların da çözülmeye başlaması bekleniyor.

Mehmet İnce kim? İşte bu soru da dizide gizem yaratmaya ve olayların merkezinde yer almaya devam ediyor. Yine heyecanlı ve aksiyonu bol bir bölüm izleyicileri bekliyor.