Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz uyumu olmuş mu, yoksa olmamış mı?

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz uyumu olmuş mu, yoksa olmamış mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzmir’in Sığacık bölgesinde çekimleri yapılan Ada Masalı dizisi öyle güzel bir atmosferi yansıtıyor ki, birçok dizi hayranı mekanları çok beğendi. Dizinin hikayesi merakla bekleniyordu ve ilk bölüm de Salı akşamı yayınlandı.

Star TV’nin yaz sürprizi olan Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisi başrolde buluştu.Birçok sosyal medya kullanıcısı yaptıkları yorumlarda bu ikiliyi çok uyumlu ve başarılı buldu. Son dönemin en iyi enerji saçan dizi çifti olarak da yorumlanan ikili, Haziran ve Poyraz karakterleri ile gündemde yer alıyor. Ancak farklı düşünenler de var.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu köşe yazısında “Olmuş mu?” diye soruyor… Koloğlu, kendi düşüncelerini aktardı ve şöyle yazdı:

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz uyumu olmuş mu, yoksa olmamış mı? 7

“Olmuş mu yani bu ikili? Bir de ev ahalisi şu dizilerde İzmir ve çevresinin konu edilmesinden hiç hoşnut değil. İstanbullu’nun karmaşası ile birlikte buralara taşındığına inanıyorlar.”

Sina Koloğlu, dizinin çiftinin başarılı olduğu yönündeki değerlendirmeleri bir soru sorarak sorguluyor. Aslında benzer düşüncede olan ve Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’u birbirine yakıştırmayanlar da var ama bunlar azınlıkta bulunuyor.

İyi reytingler alarak ekrana başlayan Ada Masalı’nın geleceği parlak görünüyor. Reytinglerin artması da çok normal. Ada Masalı’nın dram ve romantizmi içeren hikayesinin iyi kurgulandığı ortada. Ancak bunun nasıl devam edeceği de önemli… Klişe kalıplardan uzak duran bir Ada Masalı dizisinin şansı oldukça yüksek.

Alp Navruz, bir yaz dizisi olmadığını yaz ayında başlayan bir dizi olduğunu söyleyerek, Ada Masalı için iddialı konuşmuştu.

Bakalım, şimdiye kadar iyi dizi projeleri seçmesi ile bilinen Alp Navruz yine haklı çıkacak mı?