Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı dizisine katılan, Bestemsu Özdemir iki büyük heyecanı aynı anda yaşıyor!

İkimizin Sırrı dizisine katılan, Bestemsu Özdemir iki büyük heyecanı aynı anda yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Akrep isimli Star TV dizisinde Selma karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, tatil yerine çalışmayı seçti. atv’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı’nda başrol teklifini kabul eden oyuncu, şimdilik dizideki karakterine odaklandı.

Yaz sezonu olmasına rağmen çalışmaya ara vermek niyetinde olmayan oyuncu, aracının içinde muhabirlerle konuştu. “İyi gidiyor, iş bekliyorum, seti bekliyorum” diye konuşan ünlü oyuncu, heyecanını da gizlemedi. Özdemir hem yeni dizisinin çekimlerini bekliyor hem de kendi tekstil markasının lansmanının heyecanı içinde.

Aşk konusuna kapısının kapalı olduğunu ifade eden oyuncu, “O kadar iş odaklıyım ki şu an… Pazartesi tekstil markamın çekimleri var, 1 Temmuz markayı lanse edeceğiz” diye konuştu. Ünlü oyuncu ayrıca 1 Temmuz’da sete de çıkarak çekimlere başlayacaklarını da duyurdu.

Aras Aydın, Leyla Feray, Dolunay Soysert, Ceyhun Mengiroğlu, Engin Alkan, Berrin Arısoy gibi isimlerle aynı sette yer alacak olan Bestemsu Özdemir bu sefer atv ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’tan uyarlanan İkimizin Sırrı isimli dizinin hikayesi de bir hayli ilginç, dizide yedi yaşında bir kızı olan yoksul ve yalnız bir kadının, annesi hasta olan varlıklı bir iş adamı ile yaptığı anlaşmalı evliliğin hikayesi anlatılıyor.

Marriage Contract, 2016 yılında çekildive 16 bölüm süren dizi izlenme rekorları kırmıştı. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği dizinin çekimlerinin Temmuz başında başlaması bekleniyor.