Ana sayfa Sosyal Medya Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Sosyal medya varsa yoksa Tozluyaka diyor!

Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Sosyal medya varsa yoksa Tozluyaka diyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlaıştı Tozluyaka. Dizi, özellikle genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Serra Pirinç ve Ahmet Haktan Zavlak’ın hayat verdikleri Zeyno ve Çağrı çifti, sosyal medyanın da dilinden düşmüyor.

Haziran ayında ekranlara gelmeye başlayan dizi, Pazar akşamları yayınlanıyor. Son olarak 22. bölümüyle 27 Kasım’da ekrana geldi. Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören gibi deneyimli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi, özellikle genç oyuncu kadrosu ile genç kuşağın gözdesi.

NTC Medya imalı, gençlik dizisi olarak ekranlara gelen Tozluyaka da Duy Beni dizisi gibi liseli gençliğin hikayesini anlatıyor. Duy Beni, geçtiğimiz hafta ekranlara veda etmişti. Böylelikle yaz sezonundan gelen ve reytingleriyle kanalları mutlu edemeyen dizilerden birisi daha final yaptı.

Tozluyaka dizisi de Fox TV’nin reytinginden pek memnun olmadığı bir dizi. Zira aynı akşam yayınlanan Teşkilat, Yargı ve yeni dizi Güzel Günler ile birlikte ekrana geliyor ama bu dizilerle rekabet edemiyor! Günün en yüksek reytingini alan ilk 10 diziden birisi olmayı bile başaramıyor!

Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Sosyal medya varsa yoksa Tozluyaka diyor! 8

Fakat yine de kemik bir izleyici grubu tarafından merakla takip edilmekte. Sadık izleyenleri dizinin reytinglerinin düşüklüğü nedeniyle endişeli. Ancak sosyal medyada şaşırtıcı bir durum devam ediyor! Tozluyaka dizisi, reytingleriyle mücadele edemediği Teşkilat, Yargı ve Güzel Günler dizilerine sosyal medyada ciddi farklar atıyor!

Dizi, günün en çok konuşulan dizisi olmayı başarıyor uzun süredir! Reytingde başabaş bir yarış çıkaran Teşkilat ve Yargı dizileri bile Tozluyaka’nın çok daha gerisinde kalıyor ileti sayıları açısından! Bu hafta Dünya Kupası maçları nedeniyle TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat yayında değildi. Ancak önceki haftalarda Tozluyaka’yı sosyal medyada geçemiyordu.

Ne Yargı ne Teşkilat ne Güzel Günler! Sosyal medya varsa yoksa Tozluyaka diyor! 9

Teşkilat’ın yokluğunda Yargı ve Güzel Günler dizileri de yine sosyal medyada daha az konuşuldu. Tozluyaka ise reytinglerde değil belki ama sosyal medyada zirvede olmanın keyfini sürüyor! Adba.tv’nin ölçümüne göre, Pazar akşamı yayınlanan bölümüyle 124 bin 300 ileti alırken, en yakın rakibi Yargı’nın 24 bin 600 iletide kalması ve Güzel Günler dizisinin de 8 bin ileti alması dikkatleri çekiyor.