Ana sayfa Sosyal Medya Nefise Karatay’ın kızı Maya büyüdü, okula başladı!

Nefise Karatay’ın kızı Maya büyüdü, okula başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin dizi yıldızlarından olan Nefise Karatay, sonrasında ekran kariyerine ara verdi. 2000’li yılların başından itibaren etkili projelerde yer alan oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Ahu Toros karakteri ile öne çıkmıştı.

Bu projeden sonra uzun yıllar dizilerde yer almayan Nefise Karatay, 2020’de yayınlanan ve kısa süren Bir Annenin Günahı dizisinde Nazan karakteri ile 12 yıl aradan sonra setlere dönüş yapmıştı.

2012 yılında Yusuf Day ile evlenen ünlü oyuncu, 2015 yılında kızı Maya’yı dünyaya getirdi. Uzun yıllar kızının bakımı için oyunculuğu bırakan Nefise Karatay, kızı ile olan iletişiminden bahsetti.

Nefise Karatay'ın kızı Maya büyüdü, okula başladı! 7

Bir etkiliğe katılan Nefise Karatay, kız çocukları ile etkileşimin çok farklı olduğuna değindi. Maya’nın dışa dönük bir çocuk olduğunu anlatan oyuncu, 1. sınıfa başladığını ve bu kadar kısa sürede büyümesine şaşırdığını söyledi.

Oyuncu, pandemi nedeniyle hala çok endişeli olduğunu ve çocuğu okula başladığı için endişesinin arttığını da ifade etti.

Nefise Karatay, “İnşallah okullar kapanmaz. Maya’nın birinci senesi, bizim için de çok zor. Okulu seviyor, çok memnun. Biz de çok memnunuz” diye konuştu.

Biraz geç anne olduğunu dile getiren Nefise Karatay, kızı Maya’nın büyüdükçe giyim konusunda kendisine fikirler verdiğini de söyledi. Birbirlerinden etkilendiğini anlatan oyuncu, “Çocuk ile birlikte hayatı yeniden yaşıyorsunuz. Onu büyütürken siz de onunla birlikte büyüyorsunuz” diye konuştu.