Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi Pusu’dan sonra ortadan kaybolan Nefise Karatay, yeni dizisi ile herkesi şaşırtacak!

Kurtlar Vadisi Pusu’dan sonra ortadan kaybolan Nefise Karatay, yeni dizisi ile herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Nefise Karatay’ı birçok dizi izleyicisi Kurtlar Vadisi Pusu’daki Ahu Toros karakteri ile hatırlıyor.2000’li yılların başından itibaren oyunculuk yapan Nefise Karatay, 22 yıllı kariyeri içinde az sayıda projede yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu öncesinde de çeşitli deneyimleri olan oyuncu, 2007-2008 yıllarında yer aldığı bu dizideki Ahu Toros karakteri ile büyük bir popülerlik elde etti. O dönemde oyuncuya gösterilen ilgi müthiş bir noktaya ulaşmıştı.

Ancak sonraki süreçte kariyerine uzun süreler ara veren Nefise Karatay, bazı sinema filmleri ile yoluna devam etti. Aradan geçen 12 yılın ardından 2020’de yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan oyuncu, Bir Annenin Günahı isimli 5 bölüm sürebilen dizide Nazan karakteriyle yer aldı.

12 yıl sonra dizi deneyiminde pek de şanslı olmayan Nefise Karatay, şimdi de bir başka dizi projesinin kadın başrolü olarak yeniden gündeme geliyor. TRT Dijital için çekilecek olan Serhat isimli asker dizisinin başrol kadın oyuncusu Nefise Karatay oldu.

Tamer Karadağlı’nın hem erkek başrol hem de yapımcısı olduğu Serhat isimli dizide Nefise Karatay, Leyla isimli karakteri canlandıracak. 10 bölüm sürecek olan dizi için çekimlere başlandığını da Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuştu.

Ünlü oyuncunun hayranları yeniden setlere dönmesinden memnun oldu. Nefise Karatay’ın uzun yıllar proje kabul etmemesi ile birlikte hayranları tam umudu kesmişken, 2020 yılında karar değiştiren oyuncu, şimdi de bir başka proje ile kariyer macerasına devam ediyor.