Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde Yasmin Erbil şaşkınlığı yaşadı!

Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde Yasmin Erbil şaşkınlığı yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay ile sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy, Hazal Kaya’nın doğum günü buluşmasında kameralar tarafından görüntülendi. İkilinin kıyafet seçiminde birbirleri ile örtüşmeleri ve siyahlar içinde gelmeleri dikkat çekti. İki ünlü isim bu benzerliği, siyah rengi çok sevmelerine bağladı.

Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakteri ile yer almakta olan Yıldız Çağrı Atiksoy, başarılı performansı ile geçen sezon dizinin sürprizi olmuştu. Oyuncu yeni sezonda Burak Özçivit ile birlikte dizinin hikayesinde etkili bir konumda olacak.

Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde Yasmin Erbil şaşkınlığı yaşadı! 8

31. yaş gününü kutlayan Hazal Kaya’nın dostlarının arasında bulunan ikili aşklarıyla da gündemden düşmüyor. Yıldız Çağrı Atiksoy, Hazal Kaya ile çok eski arkadaş olduklarını belirtti. Oyuncu, “Her sene olduğu gibi yine yanındayım” dedi.

Berk Oktay, Hazal Kaya’ya yeni yaşında mutluluklar diledi. Oyuncu, Yasak Elma dizisindeki yeni rol arkadaşı Yasmin Erbil ile ilgili soruyu da yanıtladı: “Ben Yasmin’in çocukluğunu biliyorum. Sezin benim çok eski arkadaşım. Karşımda gördüm, koskoca genç bir kız olmuş, çok da güzel olmuş. Mehmet Ali Erbil’i de çok eskiden tanırım. Çok hoşuma gitti, Biran da çok tatlı ve güzel bir arkadaşımız. Güzel gidiyor, yeni enerjiler. İş de güzel. İnşallah böyle sezonda devam ederiz.”

Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde Yasmin Erbil şaşkınlığı yaşadı! 9

Yasak Elma dizisinin beşinci sezonuna katılan isimler arasında yer alan Yasmin Erbil, Canan karakterine hayat veriyor.

Berk Oktay, Yasak Elma çekimlerinin çok yoğun devam ettiğini anlattı. Oyuncu haftanın 5-6 günü çalıştıklarını ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

Yıldız Çağrı Atiksoy ise Kuruluş Osman’ın üçüncü sezon çekimlerinin yoğun devam ettiğini ve 6 Ekim’de yeni sezonun başlayacağını söyledi. Her şeyin yolunda olduğunu belirten oyuncu, izleyicilerle buluşmayı beklediğini söyledi.