Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın dizisinde önemli değişiklik!

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın dizisinde önemli değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan dizilerden birisi daha yola çıktı… Kanalın reyting için büyük umutlar beslediği yeni dizinin isminin Suçlu olacağı yönünde ilk bilgiler gelmişti.

O3 Medya tarafından hazırlıkları yapılan dizi için ilk olarak Erkan Petekkaya ile anlaşma sağlandı. Ardından ise kadın başrol olarak Benim Adım Melek dizisinde çok iyi iki sezon geçiren Nehir Erdoğan ile anlaşma yapıldı.

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan ikilisinin başrolde buluşması birçok dizi hayranını memnun etti. Dizinin Suçlu olarak ifade edilen isminde ise değişikliğe gidildiği ortaya çıktı… Star TV’de yayınlanacak yeni dizisinin isme Sana Söz olarak değiştirildi.

Hikaye bir cinayet davasının etrafında gelişecek. Erkan Petekkaya Ömer isimli bir emniyet amirini, Nehir Erdoğan ise bir televizyon programı sunucusu olan Elif’i canlandıracak.

Diziye katılan ünlü isimlerden birisi de Serkan Altunorak oldu. Oyuncu, Elif karakterinin eşi avukat Erdem olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören yeni Star TV dizisinin kadrosunda yer alan isimler arasında bulunuyor.