Ana sayfa Sosyal Medya Çarpışma ve Menajerimi Ara’dan sonra Beran Kotan’a yeni dizi fırsatı!

Çarpışma ve Menajerimi Ara’dan sonra Beran Kotan’a yeni dizi fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Beran Kotan, son dönemde dikkat çeken iki projede yer aldı. 2018-2019 sezonunda izleyicilerle buluşan Show TV’nin Çarpışma isimli dizisinde Çetin karakterini canlandıran oyuncu, setlerde ilk kez yer almıştı.

Ardından ise geçen sezon Menajerimi Ara isimli dizide Aydın karakterini canlandıran oyuncu, hem tecrübe kazandı hem de izleyiciler tarafından daha da çok tanınma fırsatı elde etti.

Beran Kotan’a yeni Star TV dizisinden bir fırsat daha geldi… Suçlu olarak ilk ismi telaffuz edilen ama sonra isim değişikliği yapılan Sana Söz isimli yapımda genç oyuncu da yerini alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ı başrolde buluşturan Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Beran Kotan, dizinin ikinci bölümünden itibaren hikayede yer alacak. Ayşe isimli bir garsonun öldürülmesi sonrasında cinayeti aydınlatmaya çalışan Emniyet amiri Ömer karakterinde Erkan Petekkaya’yı izleyeceksiniz.

Televizyon programcısı Elif karakterinde ise Nehir Erdoğan izleyicilerin karşısına çıkacak.

Serkan Altunorak, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören yeni Star TV dizisi Sana Söz’ün kadrosunda yer alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

Beran Kotan, Menajerimi Ara dizisinde elde ettiği fırsatı iyi değerlendirdi. Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Barış karakterinin ağabeyi Aydın olarak izleyici karşısına geçen oyuncu, yeni diziyle birlikte kariyeri için bir önemli fırsat daha elde etti.