Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için yeni bir karar alındı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Salı günleri buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 199 bölüm yayınlandı. 6 sezon boyunca büyük başarılar kazanan dizinin yeni sezonu da heyecanla bekleniyor. Dizide çekimlerin başlama kararı alınırken, yeni oyuncular eklenmesi konusunda da bir kararlılık var.

Dizinin ekibine yeni ünlülerin katılması yedinci sezonu daha da önemli bir hale getirdi. Uğur Yücel ile birlikte Levent Ülgen dizinin yedinci sezonunda izleyicilerin karşısına çıkacak. Her iki ünlü isim de diziye büyük fayda sağlaycaktır.

Farklı bir hikaye ve yeni karakterler ile birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine milyonlarca izleyiciyi ekran başında buluşturacak. Yeni sezon öncesi dizi ekibi ile atv arasında yaşanan bazı anlaşmazlıklar nedeniyle çekimlerin gecikmesi ise izleyiciler için sürpriz oldu…

Dizinin çekimlerinin başlaması kararı alındı. Henüz sete çıkmayan dizi ekibi son hazırlıkları yapıyor. Yeni oyuncular ile ve yeni hikayeyle hayranların merakla bekledikleri atv dizisinin önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyor. Diziye yeni isimlerin de katılacağı yönünde bilgiler var.

Bu durumda dizinin Kasım ayında izleyicilerle buluşması beklenecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 200. yeni bölümü için de özel bir hazırlık yapılması bekleniyor.

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı diziden geçen sezon birçok önemli isim ayrıldı.

Sabina Toziya, Ocak ayında projeden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmıştı. Toziya, Ağustos ayında ise yaşamını yitirdi. Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Pelin Akil, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli, Ali İpin gibi önemli isimler de altıncı sezonda hikayeye veda ettiler.

Bu kadar önemli isimlerin diziye vedasının ardından yeni sezonun ilgi çekici olması için Uğur Yücel ve Levent Ülgen ile anlaşma yapılması önemli bir karar olarak dikkat çekiyor.