Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Süslü Korkuluk dizisi krizlerle anılan bir dizi oldu!

Netflix’in Süslü Korkuluk dizisi krizlerle anılan bir dizi oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Aylar önce ismi netleşen ve Çağatay Ulusoy ile anılmaya başlayan Süslü Korkuluk dizisinin başına, daha çekimler başlamadan pek çok aksilik geldi. Önce diziyi merakla bekleyenler için tv8’de tanıtımı yayınlandı. Yıllar sonra Ulusoy’un yeniden ekrana döneceği müjdelendi.

Ardından dizinin kadın başrol oyuncusunun Alina Boz olması da gündeme gelince, Süslü Korkuluk dizisi heyecanla beklenmeye başlandı. Ancak bir anda dizinin yapımcısı OGM Pictures ve tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı arasında anlaşmazlık yaşandığı öğrenildi.

Bu anlaşmazlığın, dizinin yüksek bütçesi nedeniyle yaşandığı iddia olarak ortaya konuldu. Sonrasında dizi için kanal arayışına gidildiği öğrenildi. En son Netflix’te yayınlanacağı kesinleşti.

Fakat bu kez de Alina Boz’un projeden ayrılmak istediği duyuldu. Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un birlikteliği merakla beklenirken, dizinin yeni başrol kadın oyuncusunun Esra Bilgiç olduğu ortaya çıktı.

Netflix’in Süslü Korkuluk dizisi krizlerle anılan bir dizi oldu! 8

Yaşanan bu sürecin sonunda ise dizinin kadrosuyla ilgili bilgiler de gelmeye başladı. Engin Şenkan ve Ece Sükan, kadroya katılan son isimler oldu. Dizide Salih Bademci ve Olgun Şimşek’in oynayacağı ise bir süre önce öğrenilmişti.

Süslü Korkuluk dizisini heyecanla bekleyenler için son müjde ise hafta içinde geldi! Sonunda dizinin çekimlerine başlandığı öğrenildi. Aylardır süren talihsiz süreç ve yaşanan değişikliklerin ardından merakla beklenen ve iddialı bir proje olacağı bilinen Süslü Korkuluk dizisinin çekimlerinin sonunda başlaması, herkesin içine su serpti adeta!

Netflix’in Süslü Korkuluk dizisi krizlerle anılan bir dizi oldu! 9

Amcak krizler yine bitmedi. Neden Esra Bilgiç ile Çağatay Ulusoy birlikte poz vermiyor diye hayranlar isyan ederken yine ayrılık haberi geldi. Yapımcı ile sözleşme şartlarında anlaşmazlık çıkınca Esra Bilgiç projeden ayrıldı. Yapımcı ise yeni başrol kadın oyuncu arayışına çıktı. Dizi duyurulduğu günden bu yana krizlerle anılmaya devam ediyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği Süslü Korkuluk dizinin senaryosunun ekran için yazılması ve sonrasında dijitale dönüşmesi ile senaryo yeniden elden geçirildi. Böylece sezon sayısı da dijitalde bölümler daha kısa tutulduğu için uzamış oldu. Şimdilik bilinen 3 sezon çekileceği. Yayın tarihi ise henüz belli değil…