Ana sayfa Dizi Haberleri Nihayet Elkızı geliyor! Gönül Dağı ve Kardeşlerim’in tahtı sarsılacak mı?

Nihayet Elkızı geliyor! Gönül Dağı ve Kardeşlerim’in tahtı sarsılacak mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Özellikle Sevda Erginci hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği dizinin, cumartesi akşamlarına hakimiyetini ilan eden Gönül Dağı ve Kardeşlerim’in reytinglerini nasıl etkiliyeceği büyük merak konusu.

Geçen kış sezonunda cumartesi akşamlarının tek hakimi vardı: ATV dizisi Kardeşlerim. Her cumartesi akşamı reytinglerde birinci olan dizinin karşısında tek rakip vardı, o da TRT 1 dizisi Gönül Dağı. TRT 1’in naif dizisi ise sessiz ve derinden ilerliyordu.

Nihayet Elkızı geliyor! Gönül Dağı ve Kardeşlerim'in tahtı sarsılacak mı? 7

Bu sezonda ise dengeler değişti. Reytinglerde yükselişe geçen Gönül Dağı, Kardeşlerim’in uzun süren hakimiyetini yıktı ve cumartesi akşamının lideri oldu. Kardeşlerim dizisinin reyinglerinde ise düşüş yaşandı.

Ancak bu cumartesi akşamı işin rengi değişebilir. Zira Fox TV’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Elkızı, 23 Ekim Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşmaya başlıyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Turna karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan ve bu sezon başrolü kapan Sevda Erginci hayranlarının büyük merakla beklediği dizinin yüksek reyting alması bekleniyor.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.

Güçlü bir kadın hikayesi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Elkızı dizisinin cumartesi akşamları reyting dağılımını nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.