Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisi Fahriye Evcen’e hayatının fırsatını sundu!

Alparslan dizisi Fahriye Evcen’e hayatının fırsatını sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’in reklam yüzü olduğu markanın etkinliğine katıldı. Şıklığı ile göz kamaştıran oyuncu, eşine destek olmak için organizasyonda yer aldığını anlattı. Eşinin giyimine de karıştığı ortaya çıkan oyuncu, smokini eşinde görmeyi çok istediğini söyledi. Burak Özçivit eşinden sonra yine gazetecilerle yaptığı röportajda, smokini onun için giydiğini söyleyerek gülümsetti.

Alparaslan dizisinde Barış Arduç ile birlikte başrolde yer alan Fahriye Evcen, yoğun bir tempoyu sürdürüyor. Kuruluş Osman dizisinde yer alan Burak Özçivit de yoğun bir programa sahip. İki oyuncu çift görüşebilmek için sette tek boş günlerini aynı güne getirmeye de özen gösteriyor. Bu şekilde görüşebilen ve oğulları Karan ile birlikte vakit geçiren çift, bir hayli zorlanıyor.

Alparslan dizisinin çekimleri öncesinde hem at binme hem de kılıç kullanma konusunda çalıştıklarını anlatan Fahriye Evcen, “Dönem işi olduğu için günümüz işlerden farklı. Çalışma ritmi, temposu, bütün bu aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor. Ama çok keyifli, inanılmaz keyifli” diye konuştu.

Fahriye Evcen, aksiyon sahnelerinde yer almanın her zaman bir boyuncunun önüne gelmeyeceğini ve bu nedenle de keyfini çıkarttığını anlattı. Oğlu Karan’a hamile kalması ve doğumu ile birlikte bakım süreçleri sonucunda Fahriye Evcen 4 yıl boyunca setlerden uzakta kaldı. Alparslan ile yeni sezonda yeniden ekrana dönüş yapacak olan oyuncu beklediğine değen bir proje olduğunu da belirtti.

Partneri Barış Arduç ve ekip arkadaşları ile güzel bir ortam oluşturdukları ifadesinde bulunan oyuncu, “Gayet güzel, çok keyifli ve huzurlu çalışıyoruz. Barış da öyle, sette herkesin keyfi yerinde. Gayet iyi gidiyor” açıklamasında bulundu.

Karan’ın 2,5 yaşında olduğunu anlatan Fahriye Evcen, artık emzirme sürecinin de bittiğini ve bu yüzden setlere ara verdiğini anlattı. Oyuncu, bebeklik döneminde içine sindiremediği için çalışmak istemediğini ancak artık bu sürecin geçtiğini ve rahatladığı için de setlere dönüş yaptığını belirtti.

Fahriye Evcen, “Yapım hem saatler konusunda hem iş günü konusunda zaten çok düzenli bir set. Dolayısı ile hiç ihtiyaç kalmadı, gayet güzel bir şekilde gidiyor” diyerek çocuğunun bakımı konusunda bir sorun yaşamadıklarını söyledi.