Ana sayfa Sosyal Medya Nil Günal ile birlikte Teşkilat dizisine 5 transfer birden yapıldı!

Nil Günal ile birlikte Teşkilat dizisine 5 transfer birden yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nil Günal, yıllardır ekranlarda ve sinema filmlerinde yer alan isimler arasında bulunuyor.2005 yılından bu yana setlerde çeşitli projelerde izlediğimiz oyuncu dizilere Sağır Oda ile başladı. Sonrasında Aşka Sürgün isimli dizideki Serra karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Kavak Yelleri’ndeki Nurgül karakteri ile popüler oldu.

1981 Ankara doğumlu olan oyuncu, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünde okudu. Bugüne kadar birçok projede yan rollerde yer alan Nil Günal’a TRT1’in müthiş dizisi Teşkilat’tan teklif gitti. Dizide Defne karakterine hayat verecek olan oyuncu, Gürkan Uygun’un canlandıracağı Yıldırım karakterinin eşini oynayacak.

Nil Günal, tecrübeli bir oyuncu ve sergilediği oyunculuk performansı ile de farklı rolleri çok iyi canlandırabileceğini yer aldığı projelerle gösterdi. Özellikle Kırgın Çiçekler dizisindeki Emel karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Söz isimli asker dizisinde ise Güler Korkmaz’a hayat verdi.

Nil Günal ile birlikte Teşkilat dizisine 5 transfer birden yapıldı! 1

En son Çocukluk dizisinde Pınar olarak izlediğimiz Nil Günal, yeni sezonda Teşkilat dizisinde Defne olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Teşkilat dizi ekibi Ankara’da bir araya gelerek çekimlere başladı. Yeni dönemde yeni karakterler ile birlikte TRT1 dizisi yine çok etkili olacaktır. Hakan Boyav, Gürkan Uygun, Lara Domaç, Mustafa Açılan ve Nil Günal ile birlikte hikayeye tam 5 oyuncu katılmış olacak.

Teşkilat yeni oyuncularla birlikte ikinci sezonda daha aksiyon dolu ve daha etkili bölümlerle gelecek.