Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde Gürkan Uygun’un karakteri ve iki yeni transfer ortaya çıktı!

Teşkilat dizisinde Gürkan Uygun’un karakteri ve iki yeni transfer ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında ikinci sezona hazırlanan Teşkilat dizisinin çekimleri Ankara’da yapılacak. Yeni bölümler heyecanla bekleniyor. İlk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat dizisine üst üste transferler yapılıyor.

İlk olarak Gürkan Uygun diziye katılan isimlerden birisi olarak dikkat çekmişti. Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisindeki Hassan Sabbah rolünden sonra ünlü oyuncu, yine aynı ekranda yerini alacak. Teşkilat dizisinde Yıldırım karakterine hayat verecek olan Gürkan Uygun, hikayeye çok etkili bir giriş yapacak.

Yıldırım karakteri ile bağlantılı olan iki yeni karakter için de isimler netleştirildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Teşkilat dizisine iki yeni kadın oyuncu katıldı.

Yıldırım karakterinin kızı Roza olarak Lara Domaç’ı ekranda izleyeceksiniz. Domaç, en son Bir Yeraltı Sit-Com’u isimli dijital dizide yer almıştı. Tümay Özokur Akademi’den oyunculuk eğitimleri alan Domaç, 1999 doğumlu yeni yeteneklerden birisi olarak dikkat çekiyor.

Teşkilat dizisinde Gürkan Uygun'un karakteri ve iki yeni transfer ortaya çıktı! 8

Yıldırım karakterinin eşi Defne olarak ise Nil Günal hikayeye katılan bir diğer oyuncu oldu. Günal, 1981 Ankara doğumlu ve bugüne kadar birçok farklı yapımda rol aldı.

Aşka Sürgün dizisinin Serra’sı olarak göz dolduran oyuncu, Kavak Yelleri’nde ise Nurgül karakteri ile popülerlik kazandı. Kırgın Çiçekler dizisindeki Emel karakteriyle de hatırlayabilirsiniz.

Teşkilat dizisinde Gürkan Uygun'un karakteri ve iki yeni transfer ortaya çıktı! 9

Söz dizisinde Güler olarak izlediğimiz oyuncu en son Çocukluk isimli yapımda Pınar karakteri ile konuk oyuncu olarak yerini almıştı.