Ana sayfa Sosyal Medya Nilay Deniz ve Görkem Sevindik uyumu göz kamaştırıyor!

Nilay Deniz ve Görkem Sevindik uyumu göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Kamyon dizisi Show TV ekranına dün akşam ilk kez geldi ve izleyenleri de kendisine hemen hayran bıraktı… Dizinin konsepti, hikayesi ve oyunculuk performansları derken çok iyi ve sağlam bir iş olduğunu da ilk bölümden kanıtladı.

Kırmızı Kamyon dizisinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz üçlüsü başrolde bulunuyor… Dizi hayranları Sevindik ve Deniz ikilisinin uyumuna da adeta bayıldı… İkilinin bu kadar iyi uyum sağlayacaklarını, enerjilerinin tutacağını düşünmediklerini belirten birçok izleyici, şaşkınlığını sosyal medya platformlarında yaptığı yorumlara yansıttı.

Kırmızı Kamyon dizisinin etkileyici görüntüleri, aksiyon sahneleri ve Nilay Deniz ile Görkem Sevindik’in uyumu ilk başta hayranların dikkatini çekti. Nilay Deniz – Görkem Sevindik uyumu için, “40 yıl düşümsem bu kadar mükemmel bir şekilde yakışacağınız aklıma gelmezdi” diye yazdı ve birçok izleyicinin de düşüncesine tercüman oldu.

Nilay Deniz ve Görkem Sevindik uyumu göz kamaştırıyor! 8

Hercai dizisinde Gül olarak sevilen çocuk oyuncu Ebrar Demirbilek’in Görkem Sevindik’in canlandırdığı karakterin kızı olarak yapımda yer aldığını da hatırlatalım. İkilinin baba – kız hallerine de izleyiciler çok güzel yorumlar yaptı ve çok beğendiklerini ifade ettiler.

Nilay Deniz ve Görkem Sevindik uyumu göz kamaştırıyor! 9

Ayrıca Görkem Sevindik’in içten oyunculuğu, bakışları, izleyiciye verdiği duygu derken derinlikli bir karakter sunması da dikkatlerden kaçmadı… Dizi hayranları daha şimdiden Kırmızı Kamyon için “Allah Arka Sokaklar ömrü versin” ifadesini kullanmaya başladı bile…

Kırmızı Kamyon dizisinin 2. bölümü de daha şimdiden heyecanla bekleniyor. Show TV’nin bomba gibi başlayan dizisinde ikinci bölüm 7 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak.

İlk bölüme büyük önem veren ve güçlü bir hazırlık yapıldığı her halinden belli olan dizinin, aynı tempoyu sonraki bölümlerde sürdürüp sürdüremeyeceği de merak ediliyor.

Dizinin ikinci bölümü birçok izleyici tarafından bu gözle de takip edilecektir. İşte Kırmızı Kamyon dizisi 2. bölüm fragmanı: