Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti!

Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Patır patır dizilerini bitirme kararı alan Show TV, yeni bir diziye ise kucak açtı… Çukur ve Arıza’nın ardından Ramo’nun da bayram öncesi final yapacağı ortaya çıktı. Show TV’nin dizileri bir bir biterken, Kırmızı Kamyon ise izleyicilerin yüreklerine seslenerek başladı… Görkem Sevindik. Ushan Çakır ve Nilay Deniz üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü de 31 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı.

Türkiye’de bir ilk olan projede itfaiyecilerin yaşam öyküsü anlatılıyor. Aksiyonu bol olan dizinin fragmanları bir süredir yayınlanıyordu ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından da ilgi görmüştü… Dün akşam dizinin ekrana gelmesi ile birlikte twitter ortamında on binlerce mesaj paylaşıldı… Kırmızı Kamyon dizisi izleyicileri daha ilk bölümden sardı, kendisine hayran bıraktı.

Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 13

Kırmızı Kamyon dizisinin etkileyici görüntüleri, aksiyon sahneleri ve Nilay Deniz ile Görkem Sevindik’in uyumu ilk başta hayranların dikkatini çekti. Sosyal medyada da bu konular üzerine birçok yorum yapıldı.

Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 14

Nilay Deniz – Görkem Sevindik uyumu için, “40 yıl düşümsem bu kadar mükemmel bir şekilde yakışacağınız aklıma gelmezdi” diye yazdı ve birçok izleyicinin de düşüncesine tercüman oldu.

Görkem Sevindik hayranları Söz dizisinden sonra yine tutku ile bağlanabilecekleri bir dizinin geldiğini düşünüyor. Sevindik’in hayranları yeniden ekran başına geçtiklerini ve diziye de çok beğendiklerini, oyuncunun performansından da memnun olduklarını belirten mesajlar paylaştı.

Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 15

İlk bölümün izleyicilerin nefesini kesecek şekilde büyük bir aksiyon dalgası ile başlaması da dikkat çekti. Bir dizi hayranı, “Gerçekten harika bir dizi olmuş. Umarım bir farkındalık yaratır” ifadesini kullandı.

Açılışı sağlam bir şekilde yapan Kırmızı Kamyon’un ilk bölümü için tüm ekibin ne kadar büyük bir emek verdiği de hemen anlaşılıyor. Tam bir kahramanlık hikayesi tadı veren dizide oyuncuların çok başarılı performansları da ilk dikkati çeken detay oldu.

Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 16

Dizinin hem sahneleri hem konsepti hem de çekim açıları bakımından son derece profesyonel bir işin ortaya çıkartıldığı da sosyal medyada belirtildi ve ekibi tebrik eden mesajlar paylaşıldı.

Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 17 Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 18 Kırmızı Kamyon çok sağlam başladı, izleyiciyi kendine aşık etti! 19