Ana sayfa Sinema Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi gibi Pelin Karahan’ın yeni filmi de izleyicileri sarsacak!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi gibi Pelin Karahan’ın yeni filmi de izleyicileri sarsacak!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında 1 Nisan Perşembe akşamı ilk kez izleyicilerle buluşacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde ünlü oyuncu Pelin Karahan da başrolde yer alıyor. Bu sezon üst üste projelerde yer alan Pelin Karahan, yeni sinema filmiyle de gündemde. Oyuncunun da başrolünde yer aldığı yeni sinema filmi Dalgalar ve İzler seyirciyi sarsacak…

‘Dalgalar ve İzler’ sinema filminin yapımcısı Banu Zorlu, Altın Portakal ödüllü yönetmeni Emre Kavuk, başrol oyuncuları Pelin Karahan, Meral Çetinkaya ve Goncagül Sunar, filmi ön izlemesinde buluştu.

4 hafta süren çekimlerin ardından filmi ilk kez izleyen ekip, sonuçta çok memnun olduklarını söyledi. Pelin Karahan’ın hayat verdiği Suna’nın duygusal hikayesinin anlatıldığı ‘Dalgalar ve İzler’ çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi gibi Pelin Karahan'ın yeni filmi de izleyicileri sarsacak! 7

Pandemi döneminde yapılan zorlu çekimlerde sette tüm hijyen ve mesafe kurallarına uygun çalışıldığını söyleyen Banu Zorlu, “İzleyiciyi derinden sarsacak çok güzel bir hikaye anlattık. Filmimizi seyirciyle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.