Ana sayfa Dizi Haberleri Nilay Deniz, yeni sezonun iddialı dizisiyle ekrana mı dönüyor?

Nilay Deniz, yeni sezonun iddialı dizisiyle ekrana mı dönüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı isimli dizinin yaz aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizinin hazırlıklarına da devam ediliyor. Kanal D için hazırlanmakta olan dizi için oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Görüşme yapılan isimler arasında Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Ezgi Şenler’in de bulunduğu ortaya çıktı. Dizinin başrolünde Furkan Andıç yer almakta. Oyuncu ile anlaşma yapıldı. Mia Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen dizide kadın başrol oyuncusunun kim olacağı merakla beklenmekte.

Nilay Deniz’in isminin geçmesi dikkat çekti. Furkan Andıç -Nilay Deniz buluşması olur mu, henüz net değil. Görüşme yapıldığına dair bazı iddialar bulunuyor. Dizinin kadrosunda anlaşma sağlanan isimler arasında Furkan Andıç’tan sonra Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran ve Renan Bilek isimleri dikkatleri çekiyor.

Haziran ayında sete çıkması planlanan romantik komedi türündeki dizinin yayınının ise Temmuz ayına sarkacağı biliniyor.

Nilay Deniz, yeni sezonun iddialı dizisiyle ekrana mı dönüyor? 7

Nilay Deniz, 2010 yılında Behzat Ç dizisiyle ekran kariyerine başladı. Oyuncu; 20 Dakika, Güneşi Beklerken, Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim, Ateş Böceği ve Kalk Gidelim gibi önemli yapımlarda rol aldı.

Nilay Deniz için Çatı Katı projesi kariyerinde yeni bir sayfanın açılmasını da sağlayabilir.