Ana sayfa Güncel Haberler Kerem Bürsin, başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisine eleştiri yaptı!

Kerem Bürsin, başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisine eleştiri yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, dizi sürelerine ilişkin dikkat çeken sözler söyledi. Haziran ayında çekimlerine başlayacağı Sen Çal Kapımı dizisini de eleştiren oyuncu, senaryoların çok uzun olmasının yanlışlığına değindi.

Dizilerin 140 dakikayı aşan süresinin sorumlusunun tv kanalları olduğunu ifade eden oyuncu, youtube’da katıldığı sohbet programında önemli sözler söyledi. Süre konusunda hiç kimseyi suçlamadığını, kanalların suçu olabileceğini vurgulayan oyuncu, geçmiş dizileriyle ilgili tecrübesizlik yaşadığını, fakat pişman da olmadığını anlattı.

Sen Çal Kapımı isimli dizide Hande Erçel ile başrolde yer alan Kerem Bürsin, program sırasında dizinin senaryosunu eline aldı ve eleştirilerde bulundu. Üniversitede senaryo dersleri aldığı zaman öğrendiği en önemli bilginin eğer Titanik gibi bir proje değil ise senaryonun 120 sayfaya kadar çıkmaması gerektiğini belirtti.

Kerem Bürsin, “Şu an yapacağım dizinin ister istemez, kimseyi yargılamıyorum. Şartlarımız bu… 128 sayfa senaryo. O yüzden temel kural, yani çatı yok” dedi.

Bu işi tutkuyla yapmanın kendisi için önemli olduğunu anlatan oyuncu, hikayenin ve karakterin de kendisi için çok önemli olduğunu anlattı.

Hiçbir şeyden pişman olmadığını ama rahatsız olduğu projeleri olduğunu belirten Kerem Bürsin, özellikle bir dizi bittikten sonra hemen bir başkasına başladığı yapımlar nedeniyle sıkıntılar yaşadığını da anlattı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.