Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti…

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma’nın dün akşam ekrana gelen 109. bölümüyle birlikte dizide Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya, projeye veda etti. Çağatay ve Yıldız’ın evini basan Cansu, kalabalık davet sırasında silahını ateşledi.

Patlayan silahtan çıkan kurşunla Şahika öldü, Cansu da hapse girdi. Dizide Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’nın cenaze sahnesi de yeni bölümde yayınlandı.

Cavadzade’nin geçtiğimiz hafta dizinin setinde yaşanan bir tartışma sonrası seti terkedip gittiği ve yapımcı Fatih Aksoy’un da kendisine ulaşamadığı, sonrasında patlayan silahtan çıkan kurşunun Şahika karakterini öldürdüğü şeklinde hikayede değişiklik yapıldığı konuşuldu.

Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı ile ilgili ortaya çıkan iddialar sonrasında diziden ayrılmasıyla birlikte, Cansu karakteri de yaptıkları yüzünden tutuklandı.

Böylece Nilperi Şahinkaya da diziden ayrılmış oldu. Şahinkaya, henüz kısa bir süre önce diziye dahil olmuştu. Kötü niyetli bir karakteri hayat veren Şahinkaya’nın diziden gidişi için, oyuncular ve çalışanlar tarafından da sosyal medyada veda paylaşımları yapıldı.

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti... 12

Eda Ece’nin diziden ayrılan her iki isme de vedasındaki sözleri dikkat çekti. Oyuncu, “Görüşürüz kızlar, dizi ne ki hayatta beraberiz” notunu düştü paylaşımına…

Nilperi Şahinkaya da ilk kez birlikte çalıştığı ve iyi arkadaş oldukları Eda Ece’nin mesajına “Edam, dizinin en güzel hediyelerinden biri seni tanımak oldu” yanıtını verdi…

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti... 13

Şahinkaya daha sonra dizinin kamera arkası ekibinden kişilerin yayınladığı veda mesajlarına da tek tek yanıt verdi…

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti... 14

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti... 15

 

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti... 16

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisine böyle veda etti... 17