Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’dan gitmeden yeni dizisi ortaya çıktı!

Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma’dan gitmeden yeni dizisi ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’nın 108. bölüm fragmanında Cansu’nun elindeki silahla köşkteki daveti basması sonrası ilginç gelişmelerin yaşanacağı anlaşılmıştı. Cansu’nun bu hareketinden sonra etrafa kurşun yağdırması ve sonrasında da bir kişinin ambulans çağırırken söylediği “Bir ölü bir yaralı var” sözü büyük dikkat çekmişti.

Nilperi Şahinkaya, diziye kısa bir süre önce dahil olmuştu. Hasan Ali’yi ve çevresindeki herkesi kandıran Cansu’nun masum bir melek değil, tam bir şeytan ve entrikanın başı olduğu da sonradan ortaya çıktı.

Yıldız ve Çağatay’ın aşkını bir türlü kabullenemeyen Cansu’nun sonunda delirip silaha sarılması da karakterin sonunu getirdi. Nilperi Şahinkaya’nın hayat verdiği Cansu, diziden ayrılıyor. Ancak ölen kişi o mu, yoksa tutuklanıp cezaevine mi gidecek, yeni bölümde göreceğiz.

Bu arada Nilperi Şahinkaya’nın yeni bir projesi ortaya çıktı. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Yılmaz’ın Netflix için çekilecek olan Erşan Kuneri isimli dizisinde rol alacağı öğrenildi.

Dizide ayrıca Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar da oynayacak. Ekip bir araya gelerek okuma provası yaptı.

Cem Yılmaz, dizinin çekimlerinin, 15 Haziran’da başlayacağına ve Eylül’e kadar da süreceğini ifade etti.