Ana sayfa Dizi Haberleri Ooo şimdiden bomba! Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda kimler kimler var! Çekim tarihi belli oldu…

Ooo şimdiden bomba! Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda kimler kimler var! Çekim tarihi belli oldu…

tarafından zk zk

Bir süredir merakla beklenen Erşan Kuneri dizisiyle ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Levent’te bulunan ofisinde kadroyu bir araya getirerek okuma provası yaptı. Magazincilerin görüntülediği isimler ofisten çıkarken proje hakkında ser verip sır vermemeye dikkat ettiler.

Kadroda kimlerin olduğu da böylece ortaya çıktı! Netflix için çekilecek olan komedi dizisinde Masumlar Apartmanı ile ekranda olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yanı sıra, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya ve Çağlar Çorumlu da yer alıyor.

Ooo şimdiden bomba! Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda kimler kimler var! Çekim tarihi belli oldu... 9

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Cem Yılmaz, dizide yer alacak oyuncularla birlikte okuma provası yaptıklarını anlattı ve pandemi süreci nedeniyle setlerde yaşanan zorluklara dikkat çekti.

Ooo şimdiden bomba! Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda kimler kimler var! Çekim tarihi belli oldu... 10

Bu arada dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ile ilgili de bir bilgi veren Cem Yılmaz, bazı oyuncuların halihazırda dizileri olduğu için çekilerin 15 Haziran’da başlayacağını ve Eylül ayına kadar da süreceğini belirtti.

Yılmaz ayrıca “Biz aslında 2022’ye hazırlanıyoruz” diyerek dizinin 2022’de yayına gireceğini de belirtmiş oldu. “Erşan Kuneri aşağı yukarı 320 dakika, baya teferruatlı” sözleriyle de projenin detaylı bir iş olduğunun da altını çizdi.

Ooo şimdiden bomba! Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda kimler kimler var! Çekim tarihi belli oldu... 11

Zafer Algöz ve Bülent Şakrak’ın da ekibe dahil olduğunu ifade eden Cem Yılmaz, “Çok yetenekli insanlar hepsi. Güzel bir şey çıkacağına eminim diyebilirim” diye konuştu.

Bu arada magazincilerin kapıda karşıladıkları oyuncuların dizi ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçtıkları da görüldü.

Cem Yılmaz ile röportajı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…