Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’dan sosyal medya fenomenleri hakkında çok konuşulacak sözler!..

Nilperi Şahinkaya’dan sosyal medya fenomenleri hakkında çok konuşulacak sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Nasıl Fenomen Oldum’ adlı dizi ile Bein Connect’de izleyici karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya dizide sosyal medya fenomenini canlandırıyor.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren ünlü oyuncu yeni dizisi ve kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çok yakında Cem Yılmaz’ın çektiği  Erşan Kuneri dizisi ile ekrana gelecek oyuncunun Elektro Monolog isimli programı da sosyal medyada devam edecek ayrıca, tek kişilik oyunu da yolda.

Dram işlerinin yanı sıra son dönemde komedi ağırlıklı rollerde gördüğümüz Nilperi Şahinkaya, ‘Dram mı yoksa komedi mi? Hangisinde yer almayı daha çok seviyorsun?’ sorusuna şu cevabı verdi; “İkisinin de tadı çok farklı, ben ikisinin de içinde olmayı eşit derecede seviyorum. Ama dediğin gibi son zamanlarda komediden ilerleyen bir yol çizmeye başladım.

Nilperi Şahinkaya'dan sosyal medya fenomenleri hakkında çok konuşulacak sözler!.. 8

Sanırım yeni jenerasyonda kadın komedi oyuncusu pek yok, o tarz işler de direkt bana geliyor. Özel hayatında komik bir kadın olmadığını belirten oyuncu, “Hiç değilim. Arada bazı aptallıklarım yüzünden doğal komikliklerim oluyor. Mesela geçenlerde bir arkadaşım COVID testini yollamış. Ben Hamilelik Testi sandım, “Kutlarım, çok sevindim” diye mesajlar attım. Çok fenaydı! Anlayacağın esprileriyle ortalığı yıkan bir kadın değilim. Ama sanırım taklit konusunda iyiyim, bu da insanların hoşuna gidiyor.” açıklamasını yaptı.

Nilperi Şahinkaya'dan sosyal medya fenomenleri hakkında çok konuşulacak sözler!.. 9

Oyuncu Nasıl Fenomen Oldum? dizisindeki fenomen rolüne nasıl hazırlandığını ise şu sözlerle anlattı; “Yönetmenimiz Mustafa Kotan bazı isimlerin hesaplarını, videolarını gösterdi. Ama kimler olduğunu hayatta söyleyemem. Herkesin yapmak istediği ama yapamadığı şeyleri yaparak fenomen olunuyor. Ya da içimizde bir yerlerde bizi çeken bir şeyi başkasının yapması bize çekici geliyor olabilir.”

Fenomen olmak için yetenek ve üretmenin şart olmadığını belirten Nilperi Şahinkaya, “Üretmek ve yetenek gerekmiyor, sapıtmak yetiyor bence. Tabii bütün fenomenler sapıtarak oldu demiyorum, çok beğendiğim influencer arkadaşlarım var. Ama sapıtmak fenomen olmak için daha etkili oluyor” açıklamasıyla da dikkat çekti.