Ana sayfa Sosyal Medya Nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’un ayaklarını yerden kesen ayrıntılar!..

Nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’un ayaklarını yerden kesen ayrıntılar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu çift Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay geçtiğimiz günlerde İzmir’de nişanlandı. Nişan töreninden fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, mutluluklarına hayranlarını da ortak etti.

Şu sıralar TRT1 dizisi Kuruluş Osman’da ‘Malhun Hatun’u canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy ile  Fox TV dizisi Yasak Elma’da ‘Çağatay’ olarak ekranlara gelen Berk Oktay’ın nikah masasına oturmak için dizi sezonunun tatile girmesini bekleyeceği ve yaz aylarında dostlarının da katılacağı unutulmaz bir düğün yapacakları konuşuluyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla nişan töreninin tam da hayalindeki gibi olduğunu söyleyerek takipçileriyle art arda pek çok fotoğraf paylaştı.  Güzel oyuncu kız isteme töreninde ve nişan töreninde ayrı ayrı iki kıyafet giymeyi tercih etti.

Nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un ayaklarını yerden kesen ayrıntılar!.. 10

Kız isteme töreninde ekru rengi bir tulum giymeyi tercih eden Yıldız Çağrı Atiksoy, saçlarını zarif bir topuz yaparak taşlı tokayla süsledi. Oyuncu paylaşımına; “Bereketli ayların başlangıcı ile .. bizim de başlangıcımız sonsuz olsun sevgilim.

2.2.22 ‘nin gücü ve şifası ile ellerimiz bir, ruhumuz bir. Dilerim Manevi bereket daima bizimle.. heyecanımızı, mutluluğumuzu paylaşan herkesle olsun . Dünden beri o kadar güzel dualara, temennilere sahip olduk ki.. sevincimize sevinç kattınız. Var’olun. Önce Allah sonra da sizlerin duası korusun bizi . Teşekkür ediyorum.” notunu düştü.

Nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un ayaklarını yerden kesen ayrıntılar!.. 11

Berk Oktay’ın siyah gömlek ve takım elbise giydiği nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ise tercihini kırmızıdan yana yaptı. Oyuncu kırmızı renkteki sade tuvaletiyle göz kamaştırdı.

Nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un ayaklarını yerden kesen ayrıntılar!.. 12

Çiftin paylaşımına hayranlarından tebrik mesajları yağdı. İkiliyi birbirine çok yakıştıran hayranları şimdiden düğünü heyecanla beklemeye başladı bile.

.Nişan töreninde güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy'un ayaklarını yerden kesen ayrıntılar!.. 13