Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı açıkladı; “Boğaların kariyerinde neler oluyor?”

Nuray Sayarı açıkladı; “Boğaların kariyerinde neler oluyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görüyor. Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etlileri olacağını belirten Sayarı, Boğa burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Boğalar, güzel bir haftadasınız, kariyer alanınızda önemli değişimler olabilir, sağlam imzalar atabilirsiniz. Tecrübeleriniz hafta boyunca ön planda olacak, vereceğiniz bazı kararlarla başka insanları da etkileyebilirsiniz. Bu hafta deneyimlerinizden ders çıkartmanız gerekiyor. Dolunay sizi ev, yerleşim ve yuva alanınızda etkiliyor. Mutsuz bir evliliğiniz varsa size tavsiyem, kimseyle bu konuyu konuşmayın, gözünüzde hiç bir şeyi korku haline getirmeyin, bu iş hayatınız için de geçerli. Hiç kimsenin tesirinde kalmamaya özen gösterin.

Aile büyüklerinizle ilgili önemli bir hafta, çok emek verdiğiniz ancak olumsuz yönlerinden taviz vermeyen arkadaşlarınızı bu hafta hayatınızda tutmak için emek harcayıp mücadele vermeyeceksiniz. Hayata karşı duruşunuz bu hafta muazzam derecede güven dolu olacak.

Partnerinizden ayrıysanız bu hafta birleşecek, yalnızsanız hayatınızın aşkına adım atacaksınız. Bu hafta size tavsiyem; Kimsenin kararlarına karışıp kimsenin işine burnunuzu sokmayın, dinleyici olun günah keçisi olmayın. Bunu yaparsanız eğer sizin için şahane bir hafta olacak, hiç bir konuda umutsuz olmayın.