Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Aslan Burcuna, “Karamsar olma!” dedi

Nuray Sayarı Aslan Burcuna, “Karamsar olma!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görüyor. Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirten Sayarı, Aslan burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Aslanlar, hayatınızda yeni birliktelikler ve değişimler olabilir ancak karamsar olmaktan vazgeçin. Geçtiğimiz haftalarda yaşadığınız olaylardan dolayı hayata karamsar bakabilirsiniz bunu yapmayın, hiçbir şey için de pişmanlık duymayın.

Uzun süredir iş kurmak istiyorsanız bir ortaklık teklifi alabilirsiniz bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim. İş yaşamınızda hızlı ve tempolu bir hafta geçireceksiniz.Parasal konularda umulmadık gelişmeler ve fırsatlar olacak.  Beklenmedik görüşmeleri değerlendirerek iş yaşamınızda büyük bir atılım yapabilirsiniz. Bu girişim, iyi para kazanmanıza ve iyi imkanlar elde etmenize olumlu yönde etki edecek.

Sevgili Aslan burcu, para artık sizi seviyor. Bu hafta iş ve parasal konularda umut ettiğiniz her şey  önünüze gelecek. Bu hafta özellikle bitmiş ilişkilerinizle ilgili varsayımlarda bulunmayın, yolunuza devam edin. Giden herkese güle güle demeyi öğrenin. Sağlık konusunda ise sizlere tavsiyem; “Ruhlarınızı yormayın” olacak.