Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Boğa burcuna müjdeli haberi verdi!..

Nuray Sayarı haftalık burç yorumunda Boğa burcuna müjdeli haberi verdi!..

tarafından sevda

Nuray Sayarı Ay Tutulması Haftasında yine tüm burçlar için dikkat çekici uyarılarda bulundu.

Boğa burcunun aile ve ev konularında değişim zamanının başladığını belirten Sayarı sözlerine şöyle devam etti.  Sevgili Boğa burçları ailede gerilim yaşadığı kişiler ile tekrar gerginlik yaşayabilirsiniz bu nedenle konuşmalarınıza haftanın 5 günü çok dikkat edin, hayatınızdaki kişilerin kaprislerinden dolayı gerginlikler yaşayıp onlara adil ve doğru şeyleri söyleyebilirsiniz fakat anlattıklarınızı anlamayabilirler sizi anlayamayan bu kişileri ve olayları akışa bırakın kendinizi suçlamayın. Aksi taktirde ruhsal yorgunluk yaşayabilirsiniz.

Boğa burcunun bu hafta özellikle hane içinde aile bireyleri ile  gerilimler yaşamaktan kaçınmaları gerektiğinin altını defalarca çizen Nuray Sayarı, Boğa burcuna; net olun kendinizi yormayın mesajını verdi.

Sayarı; kalbiniz boş bir Boğa burcuysanız bu dönem çok fazla tanımadan yeni ilişkilere adım atmayın, kendinizden ve kararlarınızdan emin olun dedi.

Tutulmanın  para konusunda Boğa burcuna çok büyük imkanlar ve fırsatlar getirebileceğini belirten ünlü Astrolog,  Değişiklik yapmaktan kaçınmayın. Evi işi değiştirmekten çekinmeyin ancak evli iseniz eşi değiştirme konusunda  fevri davranmaktan kaçının dedi.