Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı; “Sevgili İkizler, aşk hayatınızda kıskançlık ve şüpheden uzak durun!” dedi

Nuray Sayarı; “Sevgili İkizler, aşk hayatınızda kıskançlık ve şüpheden uzak durun!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görüyor. Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etlileri olacağını belirten Sayarı, İkizler burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili İkizler, oldukça şanslı ve başarılı bir haftadasınız, özellikle iş hayatınızda yeni sorumluluklar alacaksınız. Ancak yersiz kuşku ve süphelerden arınmanız gerek. size tavsiyem, iş hayatınızda kendinize güvenli hareket etmeniz olacak.

Hayatınızda ki önemli kişileri değerlendirmeniz gerekiyor, bu hafta arkadaşlarınızı ihmal etmeyin uzaklaştığınız bazı arkadaşlarınıza bir şans daha verin. Evli ve uzun süreli beraberlikleri olanlar bu hafta kıskançlık yapabilir. Tavsiyem ,yersiz şüpheleri zihninizden atın. İlişki konusunda önünü göremeyen ikizler ise  bu hafta net sonuçlar elde edecek. Bu evlilik veya  ayrılık kararı almak anlamında olabilir.