Ana sayfa Güncel Haberler Nuray Sayarı; “Yengeç Burcu ışık saçıyor” dedi

Nuray Sayarı; “Yengeç Burcu ışık saçıyor” dedi

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı, Yengeç burcu için bakalım neler söyledi;

Sevgili Yengeçler, yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir haftadasınız. Etrafınız tarafından hayatı boş vermiş gibi görünebilirsiniz. Pozitif enerjinizle bir çok konuda fark yaratacak, girdiğiniz ortamlarda ışık saçacaksınız. Ertelediğiniz görüşmeleri, plan ve kararları bu hafta bir an önce almaya özen gösterin, bu hafta ayrıca  yarım kalan her şey sonuçlanacak yabana atılmayacak yetenekleriniz var bunları değerlendirmenizi öneririm.

‘Ben her şeyin üstesinden gelebilirim’i bilinçaltınıza hissettirmenizi öneriyorum. Eskisi kadar olaylara takılmıyor olmanız çevreniz tarafından boş vermişlik olarak algılanabilir bu konuda sakın kendinizi suçlamayın.

Para konusunda kayıplarınız varsa eğer bu hafta o paralar size geri dönebilir. İş hayatında ise bir haksızlığa uğradıysanız bu hafta anlaşılacaksınız. İştahınız açık dikkatli olun!