Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan müjde; “Kalbi boş Aslanlar, hayatınızın aşkı kapınızda!”

Nuray Sayarı’dan müjde; “Kalbi boş Aslanlar, hayatınızın aşkı kapınızda!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Astrolog, bakalım bu hafta Aslan  burcu için neler söyledi; Sayarı’nın Aslanlara uyarı ve tavsiyeleri şu şekilde;

“Sevgili Aslanlar, bu hafta aşk ve iş hayatınızda sinir ve öfkenizi bastıramazsanız kavgacı olabilirsiniz, aşk hayatınızda karşı tarafı suçlamayın,  yaşadığınız sıkıntılar sizin karakterinizden kaynaklanabilir. Öfkeli duygularınızı bastırmazsanız hayatınızda ki pek çok şey bitme noktasına gelebilir ancak agrasif tutum sergilemezseniz  hayatınızda ki her şey mükemmel bir şekilde ilerleyecek.  Aynı şey iş hayatınız için de geçerli, işinizde de aegolu tavırlarınız, olumsuzluklara neden olabilir, sakin olmalısınız”.

Nuray Sayarı, yalnız Aslan burcuna ise müydeyi verdi; “Kalbi boş olan Aslanlar yeni aşklara başlayabilir ve bu ilişki evliliğe doğru gidebilir” dedi.

Sayarı’nın Aslanlara bir de uyarısı var; “Özellikle spor yapanlar kazalara dikkat etsinler yaralanmalar olabilir. Tansiyon hastaları da bu hafta dikkatli olmalı” dedi.