Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Terazi Burcuna öneri; “İlişkinizde bencil olmayın!”

Nuray Sayarı’dan Terazi Burcuna öneri; “İlişkinizde bencil olmayın!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarına uyarı ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Sayarı; Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirterek, Terazi burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Teraziler,  her konuda sürprizlere açık olmanız gereken bir dönemdesiniz, iş  ve kariyer konusunda uzun süredir üzerinde çalıştığınız alanlarda başarı elde edeceksiniz. Bu hafta iş ve parasal konularda gerçekten iyi imkanlar kazanacaksınız. Hayatın sizi her hususta desteklediğini hissedeceksiniz.

İçinize dönmeye ihtiyaç duyacağınız bir hafta. Bekar teraziler, özel biri ile tanışıp beraberliğe başlayabilirsiniz, bu kişiyle hem eğlenip hem evlenebilirsiniz. Sosyal çevrenizden her konuda destek alacaksınız.  İlişkilerinizde özgür olmak isteyecek ve tanıştığınız yeni kişilerle de iyi ilişkiler kuracaksınız. Evli Terazilerin ise duygularında net olması gerek, tavsiyem partnerinize değer verdiğinizi hissettirin, bencil olmayın.

Sevgili Teraziler, duygularınızı anlamak konusunda bu hafta çok fazla kafa yormayın. Sağlık konusunda ise özellikle göz sağlığına dikkat edin, doktora gitmeyi ihmal etmeyin diyorum.