Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, bombayı sosyal medya hesabından patlattı! Oyuncunun sarışınlığının nedeni ortaya çıktı!

Nurgül Yeşilçay, bombayı sosyal medya hesabından patlattı! Oyuncunun sarışınlığının nedeni ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Fox TV’de ekranlara gelen ‘Kefaret’ dizisi final yaptıktan sonra soluğu kuaförde almış saçlarını sarıya boyatmıştı.

İmaj değişikliğini yeni projesi için yaptırdığını söyleyen ünlü oyuncu, projesiyle ilgili ser verip sır vermemişti.  İmaj değişikliğinden sonra kısa bir süre Bodrum’daki evinde ailesi ve oğlu Osman Nejat ile tatil yapan Nurgül Yeşilçay, İstanbul’a döndü.

Nurgül Yeşilçay, bombayı sosyal medya hesabından patlattı! Oyuncunun sarışınlığının nedeni ortaya çıktı! 9

Ayağının tozuyla yeni filminin çekimlerine başlayan oyuncu. Filmdeki karakterini ise instagram hesabında yayınladığı fotoğrafla takipçilerine tanıttı.  Yeşilçay, ‘Menekşe ablanızla tanışın çabuk’ diyerek yeni filmi ve karakteri hakkındaki sessizliğini bozdu.

Nurgül Yeşilçay, bombayı sosyal medya hesabından patlattı! Oyuncunun sarışınlığının nedeni ortaya çıktı! 10

‘Kim Bu Aile?’ filmi için sete giren oyuncu, rol arkadaşı Cengiz Bozkurt ile fotoğrafını da yayınlayarak ‘Adem Komserle de tanışın’ yazdı. 2019 yılında gösterime giren ve Güney Kore hasılat rekorunu elinde bulunduran ‘Extreme Job’ filminden uyarlanan ‘Kim Bu Aile?’ filminin 2022’nin ilk ayı içerisinde gösterimde olması bekleniyor.

Filmde, Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt’un yanı sıra, Onur Buldu ve Ferit Aktuğ’da rol alıyor. ‘Küçük Esnaf’, ‘Yol Arkadaşım’ serisi ve ‘Bayi Toplantısı’ gibi yapımlara imza atan Bedran Güzel’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer kaleme aldı.

Nurgül Yeşilçay, bombayı sosyal medya hesabından patlattı! Oyuncunun sarışınlığının nedeni ortaya çıktı! 11