Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı!

Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Fox TV’nin en başarılı yapımlarından biri olan Son Yaz’dan izleyicilerini çok sevindiren haber geldi. Dizi ekibi yeni sezon için sete çıktı. Yeni sezonun ilk bölümü için ekip büyük bir heyecanla çalışmaya başladı.

Son Yaz dizisinin sete çıktığı haberi dizinin resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla duyuruldu. “Vira vira” mesajıyla yapılan paylaşımda ilk sahneden klaket fotoğrafı paylaşıldı.

Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı! 12

Dizi geçen sezonun en çok beğenilen yapımlarından biri oldu. Özellikle Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan tarafından canlandırılan Akgün ve Yağmur’un aşkı sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Duymaz ve Sancaktutan’ın uyumu dizinin gidişatını da belirledi. Dizinin senaryosu neredeyse baştan aşağı değişti. Önceden başrollerde Ali Atay ve Funda Eryiğit varken yeni sezonda baş kahramanlar Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz olacak. Yeni sezonun hikayesi üç yıllık zaman atlayarak başlayacak.

Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı! 13

Son Yaz’ın oyuncu kadrosu yeni transferlerle de hayli güçlendi. Birce Akalay, Onur Bay, Yılmaz Bayraktar, Yaprak Medine ve Zuhal Gencer diziye katılan ünlü isimler oldu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncuların ikinci sezon senaryosu üzerindeki okuma provaları yaptığı da ortaya çıkmıştı. Dizinin oyuncuları bir araya geldi ve ikinci sezon için ilk sahnelerin çekimlerine başlandı. Son Yaz dizisinin Eylül ayı içerisinde ekrana getirilmesinin kararlaştırıldığı gelen bilgiler arasında.

Dizinin çekimlere başlaması hayranları tarafından da büyük bir mutlulukla karşılandı. Çok sevdikleri diziye yeniden kavuşmak için gün sayan Son Yaz hayranları sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

İşte Son Yaz’ın hayranlarının heyecan dolu paylaşımlarından bazıları:

Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı! 14 Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı! 15 Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı! 16 Son Yaz dizisi sete çıktı! Hayranları çıldırdı! 17