Ana sayfa Sosyal Medya O bir dünya starı! Sen Çal Kapımı dünya sıralamasında dokuzuncu oldu!

O bir dünya starı! Sen Çal Kapımı dünya sıralamasında dokuzuncu oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi sektörünün en başarılı yapımlarından biri olan Sen Çal Kapımı biteli aylar oldu ama yankısı hala tüm dünyada devam ediyor. 85 ülkeyle dünyanın neredeyse yarısının izlediği Sen Çal Kapımı yine bir uluslararası başarıya imza attı.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı, başrollerinde yer alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i de dünya çapında üne kavuşturdu. Bugün her iki oyuncunun da sosyal medyada dünyanın her yerinden milyonlarca hayranı bulunuyor.

Sona ermesinin üzerinden üç ay geçmesine rağmen Sen Çal Kapımı uluslararası başarılara imza atmayı başarıyor. Dizi son olarak 2021 yılında hakkında en çok tweet atılan programlar içinde, dünya sıralamasında dokuzuncu oldu. Sen Çal Kapımı bu listede yer alan tek Türk yapım olmayı başardı.

O bir dünya starı! Sen Çal Kapımı dünya sıralamasında dokuzuncu oldu! 7

8 Eylül’de yayınlanan 52. bölümüyle ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı, muhteşem bir şekilde final yapmıştı. Dizinin her yerinden fanları Sen Çal Kapımı etiketini paylaşarak çok sevdikleri diziyi büyük bir başarıya taşımıştı.

Sen Çal Kapımı, tek bir günde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak Game of Thrones’un 7.8 milyonluk rekorunu da kırmıştı. Sen Çal Kapımı, dünya ve 38 ülke gündeminde yer almayı başarmıştı. Final günü yaşanan bu büyük heyecan dizinin, 2021’in en iyileri listesinde yer almasını sağladı.

Bu arada Sen Çal Kapımı yayınlandığı ülkelere yenisini eklemeye devam ediyor. En son kısa süre önce Romanya’da gösterime giren Sen Çal Kapımı, bugüne kadar 85 ülkeye satıldı. Bugün dünyada 208 tane ülke var. Bu rakamı göz önüne alırsak Sen Çal Kapımı’nın neredeyse dünyanın yarısı kadar izlendiğini söyleyebiliriz.