Ana sayfa Dizi Fragmanları O Kız dizisi 16. bölümde Ozan’dan beklenmedik hamle!

O Kız dizisi 16. bölümde Ozan’dan beklenmedik hamle!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümü bir hayli heyecanlı geçecek. 4 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek 16. yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Zeynep ve Ozan’ı samimi bir şekilde gören Doruk, gördüğü manzara karşısında şoka girer. Ozan da ondan çok farklı bir durumda değil. İkisi de birbirine tamamen zıt duygularla Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır.

Entrikaları bitmeyen Sitare ise zaferini kutlamak için elinde iki kadehle Ozan’ın yanına gelir, kadehini manalı bir şekilde Ozan’ın kadehine tokuşturur. Yine amacına ulaşmıştır.

Operasyon devam ederken, polisler herkesi yere yatırmıştır, hiçbir şeyden haberi olmayan Kadir’in teslim ettiği paketin içinden çıkan uyuşturucu maddeler polisler tarafından ele geçirilir. Kadir şok olmuş durumdadır. Heyecan ve panikle neler olduğunu anlamaya çalışan Kadir’i büyük bir sürpriz beklemektir.

Ozan, Zeynep’e içini döküyor! Doruk, Zeynep’in Ozan’ın öpmesinden sonra adeta şok olmuştur. Zeynep ise Doruk’a karşı öfkelidir. Diğer taraftan Ozan ise Zeynep’e içini açar. Kadir’in sorguya alınmasıyla birlikte ortalık iyice karışır. Bu olayı çözecek kişi yine Sitare’dir!

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…