Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl şirinlik, nasıl güzel bir mesaj! Hande Erçel ruhlara şifa verdi!

O nasıl şirinlik, nasıl güzel bir mesaj! Hande Erçel ruhlara şifa verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte başrolde yer alan Hande Erçel, sergilediği performans ile hayranlarından beğeni almanın yanı sıra, verdiği sosyal mesajlarla da büyük ilgi görüyor. Hayvan hakları konusunda çok duyarlı olan oyuncu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla da çok anlamlı bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu, köpekleri ile olan dostluğunu ve onlara duyduğu sevgiyi yansıttığı paylaşımında çok özel detaylar da paylaştı. Son 1 yıl içinde 9 can büyüttüğünü ifade eden oyuncu, ruhlara şifa veren sözleriyle de hayranlarına hem örnek oldu hem de onların takdirini kazandı.

O nasıl şirinlik, nasıl güzel bir mesaj! Hande Erçel ruhlara şifa verdi! 8

Hande Erçel’in mesajında empati kurmanın ne kadar kıymetli bir özellik olduğu da görülüyor. Ünlü oyuncu, 50 dakikada 750 bin beğeni ve binlerce yorum aldığı paylaşımı ile adeta ders de verdi…

İşte Hande Erçel’in yoruma yer bırakmayan, hayvan sevgisi ve takipçilerine örnek olacak mesajı:

“Son 1 yılda evinde 9 can büyütmüş biri olarak sevgiden başka bir şey beklemediklerine eminim. Karşılıksız sevgileriyle şifa olduklarına da.

Ne kadar şanslıyım ki bu 3 güzel bebek benimle olmayı isteyip hayatıma girmişler. Sevginin sardığı bir dünya olsun artık. Dili olmayan kendini anlatamayan tüm canların varlığını kabul eden bir toplum olmak, empati kurmak ne büyük erdem. #4ekimhayvanlarıkorumagünü ”

O nasıl şirinlik, nasıl güzel bir mesaj! Hande Erçel ruhlara şifa verdi! 9