Ana sayfa Dizi Haberleri Çok üzüleceksiniz! Bir Zamanlar Çukurova’da iki karakter ölerek diziye veda ediyor!

Çok üzüleceksiniz! Bir Zamanlar Çukurova’da iki karakter ölerek diziye veda ediyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukuruova dizisi, ekranın uzun soluklu ve çok sevilen yapımlarından. Dönem dizisi olarak beğeni toplayan diziden geçtiğimiz sezon başrollerin beklenmeyen ayrılığı yaşanmıştı. Yine bu sezon da pek çok isim diziye veda etti.

Özellikle Vahide Perçin’in ayrılışı diziyi sarsan bir gelişme olmuştu. Sonrasında Uğur Güneş ve Murat Ünalmış da dizinin başrollerinde yer almalarına karşın veda eden isimler oldular.

Zaman içerisinde Melike İpek Yalova ve Kerem Alışık’ın da diziden ayrılması, dizinin ilk başından beri ekranda olan karakterlerin birer birer gidişi izleyenler için zor ayrılıklar olmuştu.

Yerlerine yeni oyuncular gelse de dizinin ilk gününden beri sevilen karakterlere hayat veren isimlerin yaprak dökümleri devam ediyor!

Hande Soral, Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu da diziden ayrılan isimlerdi ama onlar kadroya sonradan dahil olmuşlardı. Bu kez Bir Zamanlar Çukurova’ya büyük emek veren iki kadın oyuncu diziye veda ediyor!

Çok üzüleceksiniz! Bir Zamanlar Çukurova'da iki karakter ölerek diziye veda ediyor! 8

Selin Genç, ilk kez izleyicinin Bir Zamanlar Çukurova ile tanıdığı genç bir oyuncu. Daha ilk ekran deneyiminde büyük bir hayran kitlesi edindi ve başarılı oyunculuğu ile çok beğenildi. Önü açık bir isim. Selin Genç, dizide Gülten karakterine hayat vermekte. Gülten ile birlikte diziye bir başka ismin daha vedası söz konusu.

Çok üzüleceksiniz! Bir Zamanlar Çukurova'da iki karakter ölerek diziye veda ediyor! 9

Bu isim ise yine dizinin ilk günlerinden beri sevilen bir karaktere hayat veren Selin Yeninci. Başarılı oyunculuğu ile Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra çok daha fazla kişi tarafından tanındı. Performansı ile büyük beğeni toplayan Selin Yeninci de diziden ayrılıyor.

4. sezonuyla ekranda olan Bir Zamanlar Çukurova’dan Gülten ve Saniye karakterlerinin ayrılacak olması, dizinin izleyenlerini üzecek. Üstelik iki karakterin diziye ölerek veda edeceği de ortaya çıktı…

Önümüzdeki günlerde bu iki isme veda edeceğiz ama iki başarılı oyuncuyu çok daha başarılı işlerde göreceğimiz şimdiden belli…