Ana sayfa TV Programları O Ses Türkiye açıklaması geldi, bilmece sonunda bitti!

O Ses Türkiye açıklaması geldi, bilmece sonunda bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında geçtiğimiz yıllara damgasını vuran O Ses Türkiye isimli yarışma programının akıbeti çok merak ediliyordu.

Programın yeni sezonda yayınlanacağı bilgisi verilmişti ama resmi bir açıklama gelmemişti. Geçen sezon pandemi nedeniyle yapılamayan O Ses Türkiye yarışması yeniden izleyicilerle buluşacak.

Acun Ilıcalı’nın 2021 yılının Ocak ayında yayına aldığı Exxen plaftormunda yayınlanabileceği konusunda iddialar da vardı. Adeta bir bilmeceye dönüşen O Ses Türkiye konusunda ilk fragman yayınlanınca tüm detaylar ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı yine sunculuk görevini üstlenecek ve 4 jüri üyesi yine tv8 ekranında izleyicilerle buluşacak. O Ses Türkiye yarışması 2 Ekim Cumartesi akşamı başlıyor…

Programın jüri üyeleri olarak Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç ve Ebru Gündeş bu sezon programda yer alacak isimler oldu.

Oğuzhan Koç ilk kez programın jüri üyesi olurken, Ebru Gündeş ise bir süre ara verdikten sonra yeniden programa dönüş yaptı. Murat Boz’un değişen imajı, ayrıca Ebru Gündeş’in de herkesi sallayacağını söylemesi fragmanda dikkat çekti.

Beyazıt Öztürk de esprileriyle yeniden ekranda olacak. O Ses Türkiye yarışmasının 10. yılına özel görüntüleri de herkesi şaşırtacak.