Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1 ekranında çok sevilen diziyi bıraktığınız yerde bulamayacaksınız!

TRT1 ekranında çok sevilen diziyi bıraktığınız yerde bulamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs isimli TRT1 dizisi, geçen sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Gülper Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizinin duygu dolu sahneleri izleyenleri çok etkiledi. 1960’lı yıllarda yaşanan Kıbrıs Türklerine yapılan zulmü izleyici ile buluşturan hikaye, gerçek olaylardan esinlenen hikayesi ile derinden yaraladı.

Oyunculuk performansları ve o dönemin şartlarına uygun şekilde oluşturulan atmosfer ile Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi geçen sezon TRT1 ekranında büyük ilgi gördü. Dizinin yaz arasının ardından yeniden ekrana dönmesini de birçok izleyici heyecanla bekliyor.

Ancak iki önemli değişiklik var. İlk olarak dizinin günü değiştirildi. Geçen sezon Perşembe akşamları yayınlanan dizi, artık Cuma günleri izleyicilerle buluşacak. Dizinin adı da değiştirildi.

Artık Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile anılacak olan dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Kıbrıs Türk halkının hayatları ve toprakları için verdiği mücadelenin en çetin dönemi bu sezon izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni sezonundan yayınlanan ilk fragmanda verilen mücadele bir kahramanlık öyküsü olarak hazırlandı.

Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizinin yeni sezonu aksiyon dolu olacak ve izleyenler yine tarihi olayların da ışığında ekran başında çok etkilenecek. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin ikinci sezon fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.