Ana sayfa Dizi Analiz Oğlum dizisinde kalpleri yakacak, Kaan’ın ölüm gününe dair ayrıntılar ortaya çıkıyor!

Oğlum dizisinde kalpleri yakacak, Kaan’ın ölüm gününe dair ayrıntılar ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Zeynep’in Demet’e içini açarak Melike’nin acısını hissettiğini ve ondan af dilemek istediğini anlattığı duygu dolu tanıtımda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Geçen hafta beklenen reytinglerden daha düşük oranlar alan Oğlum, şaşırtmıştı. Yeni bölümde reyting sonuçları dikkatle takip edilecek.

Ceren gittiği partide zor anlar yaşarken, Sedat’ın İlyas’ın yanına gelmesi akıllara “Kötü bir şey mi oldu?” sorusunu getiriyor. Kaan’ın öldürüldüğü günden görüntüler ekrana gelirken Efe’nin büyük bir korkuyla Kaan’ın başında ağladığı görülüyor. ‘Oğlum’un yeni bölümünde olay gününe ait ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Dizinin dördüncü bölümünde oğullarının kaybından sonra eskisi gibi olamayan İlyas ve Melike arasındaki ipler de artık kopma noktasına geldi. Kaan’ın başına gelenlerden Melike’yi sorumlu tutan İlyas büyük bir öfke patlaması yaşadı ve ardından çantasını alarak evden ayrıldı.

Okuldan çağırılan Zeynep, işinden istifa etmesi için zorlanırken velilerin tepkisiyle karşılaştı. Linç edilmekle karşı karşıya kalan Zeynep’in her şeye rağmen insanların karşısına çıkmayı seçmesi yaşanacaklara dair merakı artırdı.

Oğlum dizisinde kalpleri yakacak, Kaan'ın ölüm gününe dair ayrıntılar ortaya çıkıyor! 7

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!