Ana sayfa Sosyal Medya Benim Hayatım’da başrol oynayan Nilsu Berfin Aktaş, Kalp Yarası’nda yan role razı oldu!

Benim Hayatım’da başrol oynayan Nilsu Berfin Aktaş, Kalp Yarası’nda yan role razı oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinin Gökçe’si olarak dikkatleri çeken Nilsu Berfin Aktaş, hızlı bir kariyer zıplaması yaşadı. 1998 doğumlu genç oyuncu bir anda Star TV’nin Benim Hayatım dizisi ile birlikte başrole adını yazdırdı.

Daha yeni olduğu bu sektörde 3 yıllık tecrübesine yeni tecrübeler katmaya çalışan genç oyuncu, kendisine gelen teklifler arasında Kalp Yarası’nı tercih etti.

Başrolden yan role geçiş yapan Nilsu Berfin Aktaş için atv’nin sevilen dizisi iyi bir deneyim fırsatı sunacak. Dram rollerinde başarısını Benim Hayatım ve Ölüm Zamanı isimli dizilerle sergileyen oyuncu, Kalp Yarası’nda çok sürpriz bir karakteri canlandıracak.

Nilsu Berfin Aktaş için bugüne kadar ki en önemli sınavının Kalp Yarası olacağını söylemek lazım. Hem dram performansıyla izleyicileri etkilemesi gereken oyuncu hem de kritik bir rolde yer alacak.

Hikayenin değişim yaşamasına neden olacak bu rol nedeniyle de Nilsu Berfin Aktaş sosyal medyanın dikkatini üzerine çekecek.

17 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan 28. bölümde Kalp Yarası dizisinde ilk kez izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, tecrübeli bir ekipte yer almanın da farkını yaşayacak.

Benim Hayatım'da başrol oynayan Nilsu Berfin Aktaş, Kalp Yarası'nda yan role razı oldu! 7

Instagram hesabından diziye başlayacağını duyurarak hayranlarını sevindiren oyuncuya en çok da nasıl bir karakterde yer alacağı soruluyor. Bu yeni karakterin, Ayşe ile Ferit’in arasına girmesini istemeyen dizi takipçileri, sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla senaristlere de göndermede bulunuyor.